Σας περιμένουμε στο 5ο Export Summits - "Adding value to exports: certification, labelling, packaging"

Για πέμπτη φορά διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη η  Exports Summit, μια διοργάνωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Το φετινό συνέδριο φέρει τον τίτλο “Προστιθέμενη Αξία στις Εξαγωγές: Πιστοποίηση, Εττικετοποίηση, Συσκευασία. Μεταφορές & Δίκτυα Διανομής”.

Στα πλαίσια της Exports Summit, ο Απόστολος Νούλης θα παραθέσει ομιλία με θέμα «Διαχειριστικά Συστήματα: υποστηρικτικά εργαλεία εξαγωγών». Η δυναμική μας παρουσία αποτελεί μέρος της προσπάθειάς μας να διαχύσουμε την τεχνογνωσία που κατέχουμε και να τη διαμοιραστούμε μεταξύ των πρότυπων εξαγωγικών επιχειρήσεων της Ελλάδας. Η γνώση αυτή είναι αποτέλεσμα του παγκόσμιου χαρακτήρα της LRQA, της 30αετούς της εμπειρίας στην πιστοποίηση και την εκπαίδευση στα συστήματα διαχείρισης, και της εστιάσής της στις εξωστρεφείς επιχειρήσεις. 

Σχετικά με τον ομιλητή: Ο κύριος Νούλης σπούδασε βιομηχανική χημεία (Γαλλία, 1982), κάνοντας στη συνέχεια μεταπτυχιακό στην αναλυτική χημεία, διδακτορικό στη χημική διαδικασία (1986) και μεταδιδακτορική έρευνα στο ερευνητικό κέντρο CFR TOTAL (Γαλλία, 1988). Σήμερα έχει τη θέση του διευθυντή επιθεωρητών για το Lloyd's Register Quality Assurance, τομέας συστημάτων διαχείρισης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ διατελεί επικεφαλής επιθεωρητής πολλών προτύπων (ISO9001, ISO14001 OHSAS18001 κ.α.) από το 1998, και διεξάγει επιθεωρήσεις στα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων επί 20 χρόνια βάσει των προτύπων:  HACCP, ISO22000, BRC food, BRC packaging, FSSC22000 κ.α. 

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου. 

Θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα για τα νέα του κλάδου και της LRQA; Εγγραφείτε στο newsletter μας.