Πιστοποίηση της Aegean Shipping Management ως προς 4 πρότυπα από την LRQA

Μετά από αρκετούς μήνες στενής συνεργασίας με το Lloyd’s Register, η Aegean Shipping Management SA, με βάση της τον Πειραιά, πιστοποιήθηκε από την Lloyd Register Quality Assurance (LRQA) έναντι τεσσάρων Διεθνών Προτύπων Συστημάτων Διαχείρισης.

Κατά τη διάρκεια μιας τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Aegean, ο κ. Γιώργος Μελισσανίδης έλαβε τις πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008 για τη Διαχείριση Ποιότητας, ISO14001:2004 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση, OHSAS 18001:2007 για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία και ISO50001:2011 για τη Διαχείριση της Ενέργειας, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για βέλτιστες πρακτικές σχετικά με την ποιότητα, την πρόληψη της ρύπανσης, την υγεία και ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.

"H πιστοποίηση της Aegean Shipping Management S.A. ως προς τέσσερα πρότυπα αναδεικνύει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στα Συστήματα Διαχείρισης καθώς και την ισχυρή βούληση της διοίκησης για συνεχή βελτίωση." δήλωσε ο κ. Γιάννης Καλαφάτης, Διευθυντής LRQA για την Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα (EMBS)

Ο κ. Γιώργος Μελισσανίδης, Πρόεδρος της Aegean Shipping Management, δήλωσε κατά την τελετή παρουσίασης: "Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το επίτευγμά μας, και για την αφοσίωση των ανθρώπων μας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, την πιστοποίηση της εταιρίας μας με τα πρότυπα: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 & ISO 50001 από την LRQA. Με την πιστοποίηση της ISO 50001, η Aegean Shipping Management ανήκει πλέον στην «εστέτ» ομάδα των εταιριών, που έχουν πιστοποιηθεί με το εν λόγω πρότυπο. Καθημερινά προσπαθούμε να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, να επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας , να γινόμαστε πιο αυστηροί στην προστασία του περιβάλλοντος, στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στον έλεγχο εκπομπής ρύπων. Κατευθυντήριος δύναμή μας, η βελτιστοποίηση των εργασιών μας, τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα."

"Aπό την ίδρυσή της το 1996, η Aegean Shipping Management SA έχει καταφέρει να χαράξει μια δυναμική πορεία στον χώρο της ναυτιλίας, και να γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην διεθνή αγορά πετρελαίου", δήλωσε ο κ. Μελισσανίδης.

Η Aegean Shipping Management, έχει έδρα τον Πειραιά, στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο δεξαμενοπλοίων, που αξιοποιεί διεθνώς για τη μεταφορά πετρελαιοειδών, τόσο για τον Όμιλο Aegean όσο και για άλλες εταιρείες. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες και εμπορικές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Η Εταιρεία ακολουθεί μια στρατηγική με όραμα που βασίζεται στην εταιρική ανάπτυξη, την αξιόπιστη εξυπηρέτηση και τις ανάγκες των πελατών της και έχει επενδύσει σε τεχνολογία αιχμής, στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και τη διαχείριση του στόλου της, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της LRQA για τον κλάδο της ναυτιλίας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 4580904, ή μέσω email στο: piraeus-qa-services@lr.org