Πιστοποίηση του ξενοδοχείου Esperides ως προς 2 πρότυπα από την LRQA

Το ξενοδοχείο Esperides Beach Family Resort του Esperia Group στο Φαληράκι της Ρόδου πιστοποιήθηκε επιτυχώς στις 31 Οκτωβρίου 2016 από το φορέα πιστοποίησης Lloyd's Register Quality Assurance με ISO 9001:2008 για την Ποιότητα και ISO 22000:2005 για την Ασφάλεια Τροφίμων

Το πεδίο πιστοποίησης ως προς το ISO 9001 καλύπτει την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, τα πλυντήρια ξενοδοχειακού ιματισμού, αλλά και την παραγωγή και διάθεση ετοίμων φαγητών και ποτών. Επιπλέον, στην εταιρία απονεμήθηκε το πιστοποιητικό ISO 22000 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με εφαρμογή στην παραγωγή και τη διάθεση ετοίμων φαγητών και ποτών στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Η πιστοποίηση του ξενοδοχείου Esperides ως προς τα δύο αυτά πρότυπα από τον παγκόσμια αναγνωρισμένο φορέα LRQA προσδίδει επιπλέον αξιοπιστία στη διαδικασία της πιστοποίησης, αλλά και το διεθνές κύρος που αναζητούν τα τουριστικά πρακτορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.  

Η LRQA είναι διαπιστευμένη από το UKAS για την παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης ως προς τα παραπάνω πρότυπα. Επίσης, βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων, τόσο για το ISO 9001 όσο και για το ISO 22000, καθώς είναι μέλος των διεθνών τεχνικών επιτροπών που διαμορφώνουν και αναβαθμίζουν τα πρότυπα διεθνώς.

Σχετικά με τα Esperia Hotels 

Στο νησί της Ρόδου από το 1969 η εταιρία ΕΣΠΕΡΙΑ ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον τουρισμό με το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ στο κέντρο της πόλης. Από τότε μέχρι και σήμερα διαθέτει ένα δυναμικό έξι ξενοδοχειακών μονάδων στη Ρόδο, τα πέντε εκ των οποίων βρίσκονται στην ανατολική ακτή του νησιού, στην Καλλιθέα. Διαβάστε περισσότερα… (https://esperiagroup.gr/gr)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, αλλά και το ολιστικό πακέτο υπηρεσιών προς τουριστικά καταλύματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την LRQA Ελλάδας στο Τ: +30 210 4580904, E: piraeus-qa-services@lr.org