Σας περιμένουμε στη Greek Tourism Expo 2016 στην Αθήνα

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου σας θα μας βρείτε στο περίπτερο C58A της 3ης Διεθνούς Έκθεσης GREEK TOURISM Expo 2016 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η φετινή  Έκθεση GREEK TOURISM Expo αναμένεται  ότι θα είναι πλουσιότερη και πιο καινοτόμα από την περσινή επιτυχημένη έκθεση, καθώς θα συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία όπως και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης LRQA και να ενημερωθείτε προσωπικά για την υποχρεωτική βάσει νόμου, άμεση κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά (Ν.4276/ 2014, ΦΕΚ Α 155), όπως και ποιες άλλες επίκαιρες προκλήσεις μπορείτε να αντιμετωπίσετε με την υποστήριξη της LRQA στους τομείς της ποιότητας (ISO 9001), του περιβάλλοντος (ISO 14001), της ενέργειας (ISO 50001), της διαχείρισης υδάτων (EWS), της ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO 22000) κ.α.

Επωφεληθείτε της παρουσίας μας στην έκθεση και ρωτήστε μας πώς μπορούμε να προασπίσουμε την επιχειρησιακή δραστηριότητα της τουριστικής μονάδας σας.  

Περισσότερες πληροφορίες την διαδικασία Κατάταξης σε Αστέρια και Κλειδιά θα βρείτε εδώ