Προστιθέμενη Αξία

Για να πάρετε το μέγιστο από τις υπηρεσίες μας, θα πρέπει να μας κρατάτε ενήμερους, να μοιράζεστε με μας τα όσα σας απασχολούν πραγματικά και, γιατί όχι, ακόμα και να μας θέτετε κρίσιμα ερωτήματα στα πλαίσια ενός εποικοδομητικού διαλόγου. Θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τις υπηρεσίες πιστοποίησης, επαλήθευσης και εκπαίδευσης από την LRQA ως ευκαιρίες για να βελτιώσετε περαιτέρω την επιχείρησή σας.

Η συνεργασία σας με την LRQA θα πρέπει να είναι μία θετική εμπειρία η οποία θα σας βοηθήσει να έχετε εμπιστοσύνη στις παρούσες διαδικασίες σας, να εντοπίζετε βελτιώσεις και εξαλείφετε τυχόν αδυναμίες.

Λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τους προβληματισμούς σας και να συζητήσουμε τα επόμενα βήματά σας.

Όταν εξετάζουμε τα συστήματα διαχείρισης σας, δεν περιοριζόμαστε στις τεκμηριωμένες διαδικασίες. Θα επιχειρήσουμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει στον οργανισμό σας. Αυτό που μας ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο είναι να δούμε πως έχετε μια προγραμματισμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων ζητημάτων, είτε αυτή είναι τεκμηριωμένη είτε και ανεπίσημη.